Общи условия на Моби Смайл Стор ЕООД

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ

В случай, че не сте удовлетворени от доставените продукти, които сте закупили от нас чрез електронния ни магазин aksesoarche.com или директно по телефона - можете, без да посочвате конкретна причина, в срок от 14 календарни дни от получаването на доставката да се откажете от сключения договор и да върнете закупените продукти във вида (с количество или качество), в който са Ви били доставени и ние ще Ви възстановим обявената в aksesoarche.com стойност на продукта в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това Ваше право по банков път или с паричен превод. На възстановяване не подлежат допълнителните разходи във връзка с доставката на стоки.

За да упражните правото си на отказ,трябва да подадете формуляра за Връщане на продукти (Рекламация) към нас.

Не можете да упражните правото си на Връщане на продукт в случай, че сте:

  • Употребявали стоката
  • В случай, че сте разпечатали стоката и тя не може да бъде върната поради повреда , счупване, надраскване или хигиенни съображения;
  • При неправилна експоатация на продукта което е довело до неговата повреда или нефункционалност

ПОДМЯНА

В случай, че доставеният продукт, който сте закупили от нас има прозводствен дефект или е различен от това, което сте поръчали в срок от 14 календарни дни от получаването на доставката може да подмените продукта си.

На подмяна не подлежат продукти които не отговарят на условията за Връщане на продукт.При подмяна на дефектна стока куриерските такси се поемат от търговеца.

Моби Смайл Стор ЕООД – aksesoarche.com не носи отговорност за предоставени от Вас невалидни или неправилно попълнени лични данни, адрес, номер на банков сметка и/или всякаква друга информация, предоставена чрез Сайта или пред служител на фирмата.

УСЛОВИЯ НА ПРОДАЖБА В ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН aksesoarche.com

ЦЕНИ

Всички цени на продукти предлагани чрез електронния магазин aksesoarche.com са крайни продажни цени. Всички цени на продуктите са посочени в лева и включват ДДС. Доставката на закупен продукт се заплаща от купувача допълнително, извън обявената крайната продажна цена, при условията посочени по-долу (Доставка. Стойност на доставката).

ПОТВЪРЖДЕНИЕ ПО ТЕЛЕФОНА

Всички продукти, поръчани чрез Сайта, ще бъдат доставени до посочения от Вас адрес (в електронната заявка или по телефон) в сроковете посочени по-долу (Срок на доставка), които текат от получаването на изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, пред служител на aksesoarche.com

Само след изрично потвърждение на заявената чрез Сайта поръчка, предоставено от Вас по телефон, договорът за покупко-продажба на продукта се счита за сключен.

ОТКАЗ НА ЗАЯВЕНА ПОРЪЧКА

По време на телефонния разговор със служителя на aksesoarche.com, който се е свързал с Вас, можете да се откажете от заявената чрез Сайта поръчка, като ясно и изрично изразите това свое желание. Отказът може да бъде направен и преди получаване на обаждането за потвърждение, пред служител на aksesoarche.com на телефон: 09888 03 666 или на e-mail:

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки, получени до 16:00 часа се обработват и изпращат на същия работен ден, а поръчки, получени след 16:00 часа се обработват на следващия работен ден (от понеделник до петък). Срокът на доставка е 1-2 работни дни, в зависимост от населеното място и графикът на куриерската фирма за обслужване. Доставките се осъществяват чрез куриерска фирма Спиди до посочения от Вас адрес или офис на куриерската фирма.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Стойността на доставката на продуктите е фиксирана – 5 лева, без значение от броя, обема и населеното място. При поръчки над 20 лева доставка е за Наша сметка.

ИЗЧЕРПАН ПРОДУКТ

Възможно е продуктът, който сте заявили да е изчерпан към момента на заявяване на поръчката. В такъв случай Вие ще получите обаждане или имейл, най-късно до изтичането на следващия работен ден, с конкретна информация от служител на aksesoarche.com за евентуално необходимото удължаване на срока за доставка или ако продуктът е напълно изчерпан, с възможност веднага да се откаже от заявената поръчка.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Заплащането на крайната продажна цена може да бъде извършено чрез наложен платеж (заплащане на куриера, доставил Вашата поръчка).

МОБИ СМАЙЛ СТОР ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!