Гръб мек - Lenovo Vibe X3 - черен

Гръб мек - Lenovo Vibe X3 - черен

7.99лв.

Наличност : 1 бр.

Марка :

Прод. номер : 7681

Гръб мек - Lenovo Vibe X3 - черен